Renovations

COUNTRY CONNECTIONS!

Photo Credit: Russ Dueck Photography

This Country property  needed a few updates, and an improved connection area for their busy family!

During the reno, we watched the family enjoy cooking & working together, and wanted to give them more space to spend time with each other.

In the design phase, we discussed best use of the large footprint.  We decided to remove the kitchen brick wall and open up the view to the sunk-in family room.  We also improved the lighting & updated the flooring, windows & paint tones.

With this wide-open palette we were able to create a new dining space, ample pantry storage, a homework station and an incredible connection point – the 10 foot custom island!

It was a pleasure working together with this awesome family!

 

 

 

— COUNTRY CONNECTIONS!